KONSTITUTSIYA – ISHONCHLI KELAJAK VA FAROVON HAYOT QOMUSI - Karimova Sadoqat Tohirovna (MANAGEMENT AND ECONOMICS SCIENTIFIC RESEARCH JOURNAL, 2024)
Mazkur maqolada mamlakatimizda olib borilayotgan keng ko‘lamli islohotlar markazida ekanligi, inson manfaati, uning huquq va erkinliklarini ta’minlash maqsadi turishi yoritib berilgan