OLIY TAʼLIM MUASSASALARI INNOVATSION IQTISODIYOTDA DRAYVERI SIFATINING O‘RNI - Shamshiyeva Nargizaxon Nosirxoʻja qizi (MANAGEMENT AND ECONOMICS SCIENTIFIC RESEARCH JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida marketing faoliyati samaradorligini boshqarish, ya’ni, marketing boshqaruvida drayver sifati, uni qo‘llash va amaliyotga tatbiq etish samaradorligini asoslash kabi muhim masalalar yoritilgan. Shuningdek, oliy ta’lim muassasalari faoliyatida marketing drayverini baholash va takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.