XIZMATLAR MARKETINGI VA ULARNING XUSUSIYATLARI - Xamidullayev Zabihulloh Abdullo oʻgʻli (MANAGEMENT AND ECONOMICS SCIENTIFIC RESEARCH JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada xizmatlar marketingining nazariy asoslari, amaliy qoʻllanilishi, zamonaviy marketing vositalari va strategiyalari batafsil yoritilgan. Xizmatlar sektorining o‘ziga xos xususiyatlari, jumladan, nomoddiylik, mijoz bilan bevosita muloqot, xizmat sifati va raqamli texnologiyalarning ahamiyati tahlil etilgan. Shuningdek, O‘zbekistondagi xizmatlar sohasining hozirgi holati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida tavsiyalar berilgan.