O’ZBEKISTONDA INSON KAPITALINI OSHIRISH UCHUN AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR - Toshtemirov Sardor G’olib o’g’li; Ibodullayev Navroʻzbek Ikram oʻgʻli (MANAGEMENT AND ECONOMICS SCIENTIFIC RESEARCH JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekistonda inson kapitalini rivojlantirish yo’nalishida amalga oshirilayotgan islohotlar, xususan, ta’lim sifati, sog’liqni saqlash tizimi, mehnat bozori va innovatsion salohiyatni kuchaytirishga qaratilgan kompleks chora-tadbirlar tahlil qilinadi hamda ularning iqtisodiy o’sishga ta’siri yoritiladi.