МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШНИНГ ИЛМИЙ-УСЛУБИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Мардиева Гулноза Кучкаровна (MANAGEMENT AND ECONOMICS SCIENTIFIC RESEARCH JOURNAL, 2025)
Samarali marketing biznesga qator foyda keltirishi mumkin, shuning uchun uni puxta o'ylangan marketing strategiyasini ishlab chiqishdan boshlash kerak. To'g'ri marketing strategiyasi biznesga biznes maqsadlarini oldindan ko'rish va belgilash va ushbu maqsadlarga erishish uchun zarur bo'lgan qadamlarni aniqlash imkonini beradi. Ushbu maqolada kompaniyaning marketing strategiyasini takomillashtirish bo'yicha asosiy qoidalar va fikrlar muhokama qilinadi.